Виступ України на «Євробаченні-2024» поставить режисерка, яка знімала кліпи для найбільших попзірок світу

Сценічний виступ українських представниць на цьогорічному «Євробаченні» — alyona alyona та Jerry Heil — поставить українська режисерка Таню Муїньо, яка знімає кліпи для найбільших сучасних світових артистів.

Про це йдеться в інтерв’ю видання Billboard з alyona alyona та Jerry Heil.

“Можете собі уявити, що ми відчували, коли зрозуміли, що будемо з нею працювати. Вона надзвичайно талановита, і те, що вона робить, є важливим для нас. Тому що вона не тільки талановита українка, яка почала працювати в Голлівуді, але вона зробила те, чого не робив ніхто в музичній індустрії до неї, і ми так пишаємося нею”, — сказала Jerry Heil (справжнє ім’я Яна Шемаєва).

Реперка alyona alyona (Альона Савраненко) додала, що цьогорічний виступ України на «Євробаченні» буде «союзом українських дів».

Довідка:

Таню Муїньо — кліпмейкерка, дизайнерка, стилістка, фотографиня і режисерка з Одеси, яка створила багато кліпів для популярних українських виконавців: «Время и Стекло», NK, Мішель Андраде, Monatik тощо.

Кліпмейкерка також працює і з іноземними зірками. Зокрема вона зняла кліп для американських артистів Cardi B, Lil Nas X, Дуа Ліпа, Дженніфер Лопес, Кеті Перрі, Гаррі Стайлз, Post Malone, The Weeknd, а також південнокорейського співака Чонґука (JK).

Таню Муїньо вже отримувала три нагороди премії MTV Video Music Awards 2021 у номінаціях «Відео року», «Найкраща режисура» та «Найкращі візуальні ефекти» за кліп на пісню Montero репера Lil Nas X. Також режисерка є неодноразовою переможницею у номінації «Найкращий відеокліп» щорічної української премії YUNA та у номінації «Кліпмейкер року» за версією M1 Music Awards.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар