Чернівецькі митники завадили незаконному вивезенню з України тютюнових виробів

Митники заявляють, що 27.04.2024 року, громадянка України, прямуючи до Румунії у приватних справах через пункт пропуску «Порубне-Сірет» Чернівецької митниці, для проходження митного контролю обрала смугу руху «зелений коридор» та заявила про наявність в неї особистих речей і 100 пачок сигарет марки «KENT», які пред’явила до митного контролю.

Про це повідомили у пресслужбі Чернівецької митниці.

Однак, під час проведення поглибленого догляду автівки митниками, із залученням службової собаки Лінди, виявлено не заявлені під час здійснення митних формальностей та приховані від митного контролю 270 пачок сигарет марок «KENT», які знаходились в спеціально виготовлених тайниках – в конструктивних порожнинах автомобіля, обшивці дверей автівки тощо.Відносно вказаної громадянки запроваджено дві справи про порушення митних правил за ч. 3 ст. 471 та за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України.

Жінці пропущено 10 пачок сигарет, переміщення через кордон яких дозволено митним законодавством України. Решту сигарет вартістю майже 30 тис. грн., а також автомобіль, яким ці сигарети переміщувались, тимчасово вилучено.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар