У Чернівцях поліціянти повідомили двом чоловікам про підозри у зберіганні наркотиків

На початку квітня поліціянті задокументували протиправні дії двох буковинців, які незаконно придбали та зберігали при собі психотропні речовини для власного вживання. Відповідно до чинного законодавства, за вчинення такого правопорушення фігурантам загрожує до п’яти років обмеження волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

3 квітня патрульні поліцейські на одній із вулиць Чернівців зупинили, для перевірки документі, підозрілого чоловіка. Спілкуючись із правоохоронцями парубок добровільно видав заборонені речовини. Для документування кримінального правопорушення прибула слідчо-оперативна група Чернівецького райуправління поліції, яка виявила та вилучила у чоловіка поліетиленовий пакет із речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

Поліціянти з’ясували 19-річний житель села Ревне зберігав наркотичний засіб для власного вживання.

Результати експертизи засвідчили, що вилучене у своєму складі містить психотропну речовину – PVP, обіг якої в Україні заборонено.

Ще один факт незаконного зберігання наркотичних речовин задокументували співробітники Чернівецького РУП 4 квітня поточного року. Поліціянти виявили та вилучили у 27-річного жителя Кельменців зіп-пакет із кристалоподібною речовиною білого кольору. Відповідно до результатів проведеної експертизи, надана на дослідження речовина містить у своєму складі психотроп – PVP, обіг якої заборонено в Україні.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили обом фігурантам про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Тривають досудові розслідування.

Реклама

Залишити коментар