Поліціянти розслідують обставини ДТП в Динівцях, в якій травмувався буковинець

22 квітня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Динівці Чернівецького району. У результаті зіткнення вантажного автомобіля «International» з мотоблоком «Зубр», потерпів 63-річний водій сільськогосподарської техніки. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На місце події, для встановлення всіх причин і обставин, виїхали та працювали співробітники Чернівецького райуправління поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції № 6 (м. Новоселиця).

Попередньо, правоохоронці встановили, що ввечері, 22 квітня, 51-річний водій вантажівки «International» в селі Динівці допустив зіткнення з мотоблоком «Зубр», під керуванням 63-річного місцевого жителя.

поліцейські розслідують обставини аварії, в якій травмувався буковинець

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди старший з водіїв отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби правоохоронці вилучили та помістили на арешт майданчик.

Досудове розслідування триває.

Реклама