На Буковині поліціянти встановлюють обставини ДТП з потерпілим неповнолітнім

2 травня, в селі Нова Жадова Чернівецького району в результаті зіткнення автомобіля з деревом, травмувався 15-річний водій. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання допомоги. За цим фактом слідчі поліції проводять досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Для встановлення обставин ДТП на місце події виїхали співробітники відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції. Попередньо правоохоронці з’ясували, що 15-річний місцевий житель не впорався з керуванням автомобіля «Volkswagen Jetta», з’їхав у кювет та допустив зіткнення з деревом.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди хлопець отримав перелом стегна. Потерпілого лікарі госпіталізували до медичної установи для надання необхідної допомоги.

На Буковині поліцейські встановлюють обставини ДТП з потерпілим неповнолітнім

За цим фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Крім цього, поліціянти вирішують питання щодо притягнення батьків неповнолітнього хлопця до відповідальності. Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар