Як відволікти малюка від неприємної процедури і підняти настрій: у КНП Міська дитяча клінічна лікарня діє «скринька мужності”

У КНП Міська дитяча клінічна лікарня запрацювала акція «скринька мужності». У ній – безліч іграшок, одну з яких маленький пацієнт може обрати для себе в подарунок. Про це повідомляє Управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради.

«Акцію «Скринька мужності» започаткував благодійний фонд Благодійна організація Невгамовні. Мрії за медіапідтримки інтернет-каналу Перший Волонтерський та Невгамовні: сімейний мегапортал, – розповідає Bilous Dmitriy, в. о. генерального директора лікарні. – У нас є окрема скринька для дівчаток і окрема – для хлопчиків.

Перед тим, як ставити дитинці укол або крапельницю, медсестра пропонує їй обрати собі подарунок зі скриньки. Так вдається відволікти малюка від неприємної процедури і трошки підняти настрій».

Наразі «скриньки мужності» розмістили у педіатричному відділенні №2. Та благодійники обіцяють, що поступово вони з’являться в усіх відділеннях дитячої лікарні. І закликають меценатів приєднуватися до наповнення скриньок новими іграшками.

Реклама

Залишити коментар