Викрала каблучку: перед судом постане буковинка

Слідчі Дністровського районного відділу поліції зібрали достатню кількість доказів протиправних дій жительки села Комарів, яка викрала майно у буковинки. Поліцейські скерували обвинувальний акт, погоджений прокурором до суду. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У лютому цього року до поліції звернулася 34-річна жителька міста Новоселиця та повідомила про крадіжку майна. Жінка розповіла правоохоронцям про те, що у неї викрали ювелірний виріб.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що того дня 50-річна жителька села Комарів, перебуваючи у будинку потерпілої, таємно викрала каблучку.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду для подальшого розгляду. Порушниці інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану. Ці злочини прирівнюються до тяжких незалежно від вартості викраденого.

Реклама

Залишити коментар