280 тис. грн за вплив на податківців: на Буковині судитимуть експоліцейського

На Буковині судитимуть експоліцейського, який вимагав грошову винагороду у розмірі 280 тисяч за вплив на податківців.  Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура. 

За даними слідства, старший лейтенант поліції пообіцяв представнику однієї із будівельних компаній за грошову винагороду вплинути на службових осіб Податкової служби України. Податківці мали виключити компанію з категорії ризикових та усунути перешкоди для її подальшої господарської діяльності. За такий вплив на податківців поліцейський вимагав 280 тис. грн.

Його затримали правоохоронці в одному з готелів у Чернівцях після одержання частини неправомірної грошової “винагороди” у сумі 100 тисяч гривень.

Чернівецька  обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього працівника поліції за фактами зловживання впливом, підбурювання до надання неправомірної вигоди службовим особам та шахрайства у значному розмірі (ч. 3 ст. 369-2, ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 27 ч. 1 ст. 369 та ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 190 КК України).

Реклама

Залишити коментар