Пішов з дому попри ухвалу суду: буковинцю загрожує до шести місяців арешту

34-річний житель села Давидівці неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів, тому відповідно до ухвали суду, не мав права покидати місце проживання. За самовільне залишення домівки чоловіку загрожує до шести місяців арешту. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що буковинець, не виконуючи ухвалу Чернівецького окружного суду та перебуваючи під адміністративним наглядом, самовільно покинув домівку. Знаючи про встановлені тимчасові обмеження  і заборони, порушник з 25 грудня минулого року та до 1 січня 2023 року не перебував за місцем проживання, та не повідомив про свою відсутність правоохоронців. 

Під процесуальним керівництвом Чернівецької оружної прокуратури дізнавачі відділення поліції №2 (м.Кіцмань) Чернівецького районного відділу поліції зібрали достатню кількість доказів протиправної поведінки чоловіка та скерували матеріали кримінального проваджень з обвинувальним актом до суду для розгляду. 

Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 395 (Порушення правил адміністративного нагляду) Кримінального кодексу України. 

Реклама

Залишити коментар