Смертельна ДТП на Буковині: зіткнувся автомобіль з підводою, 62-річний водій воза загинув

Учора 30 жовтня в селищі Берегомет внаслідок зіткнення автомобіля з підводою, водій гужового транспорту загинув. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 30 жовтня на вулиці Центральній селища Берегомет. На місці аварії працювали співробітники Слідчого управління ГУНП і Вижницького районного відділу поліції.

За результатами проведених першочергових дій правоохоронці попередньо встановили, що 20-річний водій автомобіля “BMW” зіткнувся з підводою, під керуванням 62-річного місцевого жителя. Внаслідок аварії, водій гужового транспорту отримав численні травми. Потерпілого госпіталізували до лікарні, де під час надання йому медичної допомоги він помер.

Слідчі поліції внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар