За 5000 євро намагався приховати від прикордонників військовозобов’язаних громадян – буковинцю повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури повідомлено про підозру жителю Чернівецького району, який намагався незаконно переправити за кордон військовозобов’язаних (ч. 3 ст. 332 КК України).

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.

За даними слідства, громадянин, користуючись дозволом на здійснення міжнародних пасажирських перевезень, за 5000 євро намагався перевезти до Румунії двох чоловіків призовного віку, яким заборонено покидати територію України.

Так, 10 жовтня цього року, він прибув на територію МПП “Порубне” на власному авто з пасажирами, двоє з яких підпадають під заборону виїзду за кордон. При проходженні перевірки водій висадив їх на території пропускного пункту, а прикордонникам надав для паспортного контролю документи осіб, яким виїзд дозволено. Після одержання згоди на перетин кордону намагався таємно підібрати висаджених пасажирів, однак був викритий працівниками Державної прикордонної служби України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції Головного управління Нацполіції у Чернівецькій області.

Реклама

Залишити коментар