Поширював у “Однокласниках” антиукраїнські матеріали: на Буковині СБУ повідомила про підозру любителю “руського міра”

СБУ викрила ще одного буковинця, який виправдовував збройну агресію рф проти України. Про це повідомили на сторінці СБ Чернівецької області.

Служба безпеки України оголосила про підозру мешканцю Вижницького району Чернівецької області, який поширював у мережі інтернет антиукраїнські матеріали.

За даними оперативників спецслужби, чоловік у власному акаунті забороненої в нашій державі соціальної мережі “Однокласники” активно публікував дописи, у яких виправдовував збройну агресію рф проти України. Він заперечував причетність російських військових до злочинних дій на тимчасово окупованих територіях, зокрема, до звірств у Бучі.

Ностальгуючи за тоталітарним радянським режимом, буковинець одночасно схвалював окупацію російською федерацією південно-східної України під так званим брендом «новороссия».

За такі протиправні дії йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.436-2 (поширення матеріалів, у яких міститься виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, а також глорифікації осіб, які здійснювали збройну агресію рф проти
України) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар