Нардеп від “Слуги народу” Олексій Ковальов заявив, що Росія на Херсонщині «назавжди»

На тимчасово окупованій території Херсонської області народний депутат України Олексій Ковальов, ймовірно, перейшов на бік загарбників

Відповідне повідомлення з’явилося на facebook-сторінці депутата.

У ньому йдеться про те, що Ковальов відвідав “дуже важливий для нього захід” – зустріч першого заступника керівника Адміністрації президента РФ Сергія Кирієнка “з фермерами Херсонщини”.

“По-перше, було заявлено, що Росія тут всерйоз і назавжди! Планується повномасштабна інтеграція аграріїв Херсонщини до економічної моделі Росії. Застосовуватимуться всі інструменти підтримки виробників аграрної продукції, які діють на території РФ”, – написав автор.

Він також зазначив, що на зустрічі “обговорювали статус Херсонської області” і висловився за найтіснішу інтеграцію з Росією. Олексій Ковальов здобув мандат, вигравши вибори на мажоритарному окрузі на Херсонщині, балотуючись від партії “Слуга народу”.

У листопаді 2021 року Ковальов потрапив у ДТП на авто, якого не було в його декларації.

У грудні 2021 року Ковальов купив “4 канал” у колишнього нардепа Дмитра Добродомова, а згодом задекларував його як подарунок від батьків.

Після широкомасштабної агресії Росії нардеп добровільно залишився на окупованих територіях, через що у квітні його членство в партії “Слуга народу” призупинили, а 3 травня – виключили з партії.

Реклама

Залишити коментар