Окупанти не пропускають гуманітарну допомогу: у Маріуполі люди помирають від голоду

У Маріупольській міськраді закликають врятувати людей у Маріуполі, які починають помирати від голоду. Про це інформує Маріупольська міськрада

“Не їли вже два дні. Слабкість. Вийти з міста пішки нема сил. Добре, що води трохи є”. Моторошні слова, які дедалі частіше чують маріупольці від близьких, що залишились, коли на хвилину-другу пробивається хоч якийсь зв‘язок.

Все більше смертей від голоду. Все більше людей залишаються без будь-яких запасів їжі. А всі намагання розпочати маштабну гуманітарну операцію з порятунку мешканців Маріуполя блокуються російською стороною.

Бо окупантів цікавлять не люди та їх долі. А лише пропагандистська картинка з примусовим вивозом населення на територію Росії”, — йдеться у повідомленні.

У міськраді зазначили, що вдячні волонтерам та небайдужим людям, які щоденно допомагають вивозити маріупольців із зони активних бойових дій.

“Зараз ми підійшли до межі. Коли потрібні в десятеро жорсткіші санкції, закрите небо, літаки, танки від союзників України, дипломатичні надзусилля”.

Реклама

Залишити коментар