Медведчука шукають в Україні: немає даних, що він перетнув кордон — Венедіктова

Віктора Медведчука, який втік із-під домашнього арешту, шукають у багатьох містах. Даних про те, що він перетнув кордон, немає.

Про це в інтерв’ю «Українській правді» заявила генпрокурор Ірина Венедіктова.

«Де він може бути? Є кілька оперативних версій. Сказати, що ми думаємо, що він десь в Москві і ми не доберемося до нього — я так не можу. Ми їх відпрацьовуємо», — повідомила вона.

За її словами, створено певну групу, яка розшукує Медведчука та проводить слідчі дії, «обшуки відбуваються у багатьох містах».

«Якщо він перетнув кордон, це був незаконний перетин. Тому офіційних даних, коли він перетнув кордон у нас немає», — додала генпрокурор.

27 лютого стало відомо, що кум Путіна Медведчук втік з-під домашнього арешту. За словами адвокатів, зараз він перебуває у безпечному місці. Джерела Слідства.Інфо заявили, що політик не залишав Україну.

Дружина Медведчука Оксана Марченко за кілька днів до початку повномасштабної війни Росії проти України поїхала до Білорусі, а напередодні війни записувала відео із Москви. 6 березня вона обмежила доступ до своєї сторінки в Instagram для українців.

18 березня у ДБР повідомили, що суд заочно заарештував Медведчука.

Реклама

Залишити коментар