Вкрай деморалізовані: РФ використовує мобілізованих з Донецької та Луганської областей на кримському напрямку

РФ на кримському напрямку використовує мобілізованих з тимчасово окупованої території сходу України. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

За наявною інформацією наших захисників, Росія на кримському напрямку використовує не тільки свої сили, а й мобілізованих осіб з тимчасово окупованих територій окремих районів Донецької та Луганської областей. Їх загальна кількість становить приблизно 3,5 тисяч осіб. Цих російських найманців зараз через кримський міст завозять в район міста Херсон. Їх використовуватимуть для подальшої військової агресії та готують до нападу на українські міста.

Також відомо, що мобілізовані агресором особи вкрай деморалізовані.Варто наголосити, що українське військо дає шанс солдатам країни-агресора залишитися живими і заробити грошей.

“Ми пропонуємо російським солдатам вибір: загинути на неправедній війні або повну амністію та 5 млн. рублів компенсації. Якщо вони складуть зброю і добровільно здадуться у полон”, – йдеться у заклику Міністра оборони України https://www.facebook.com/reznikovoleksii/posts/357824103020614 . Кошти для забезпечення цієї акції збирають лідери світової ІТ-індустрії.

Реклама

Залишити коментар