На Сумщині померла дитина, яка отримала поранення при обстрілі Охтирки

У Сумській області померла 7-річна дитина, яка отримала поранення при обстрілі Охтирки з “Градів”. Як передає Укрінформ, про це поінформувала у Фейсбуці генеральний прокурор Ірина Венедіктова.

“Гланс Аліса, 26.05.2014 – 26.02.2022, час смерті 13.15. Вона не дожила 3 місяці до 8 років. Дівчинка з Охтирки на Сумщині – чергова жертва кривавого агресора. Добу тому ця дитина була важко поранена під час обстрілу дошкільного навчального закладу із “Урагана” та “Града”, — поінформувала вона.

За даними Венедіктової, за другу поранену дитину в реанімації борються лікарі.

“Маленька дівчинка стала черговою жертвою кривавого агресора. Розпочато досудове розслідування за фактом загибелі 7-річної Аліси в м. Охтирка на Сумщині за ч. 2 ст. 438 КК України – порушення законів та звичаїв війни”, – поінформувала пресслужба Офісу генпрокурора у Телеграмі.

Як повідомлялося, у місті Охтирка Сумської області внаслідок обстрілу російськими військами дитячого садочку загинув охоронець, постраждала співробітниця та двоє дітей.

Глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4-ї години ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Реклама

Залишити коментар