Президент Світового конґресу українців закликав підкорені Путіним народи повалити його режим

Президент Світового конґресу українців Павло Ґрод закликав усі підкорені Путіним народи та піднятися і повалити його режим і імперіалістичні амбіції. Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті СКУ.

Зокрема, заклик спрямовано до: 

  • народу Росії – миролюбних росіян, чеченців та інші етнічні меншини, що живуть у межах деспотичної Російської Федерації 
  • народу Білорусі – повстати проти диктатора Лукашенка і зупинити його війну проти України та власного білоруського народу
  • народів Грузії, Молдови, Казахстану, де є російські війська, що утримують ці народи як заручників у заморожених конфліктах. 

“Путінський режим зазнає краху. Сьогодні нам усім слід повстати проти тиранічних  і параноїдальних амбіцій Путіна. Він є нестабільним і неадекватним військовим злочинцем. Він перетворив Росію на ізгоя  в колі світової спільноти. Вторгнення в Україну є початком повалення Путіна як об’єднаною міжнародною спільнотою, так і російською елітою”, – йдеться в заяві.

Також СКУ звернувся до російських олігархів і політичних союзників Путіна, які його підтримують – “ви будете серйозно покарані, якщо не зупините Путіна тепер. Зробіть це, поки ще не зайшло занадто далеко. Зупиніть Путіна зараз”. 

Реклама

Залишити коментар