У Чернівецькому тролейбусному управлінні новий керівник: що відомо

Сьогодні, 17 лютого, заступник Чернівецького міського голови Ігор Крохмаль представив колективу тролейбусного управління нового керівника.

Володимир Мунтян виконуватиме обов’язки начальника ЧТУ. А після погодження його кандидатури у міністерстві інфраструктури України, куди вже подані необхідні документи, він займе посаду начальника ЧТУ.

Володимир Мунтян – із династії залізничників. Із транспортною справою пов’язана більша частина його трудової діяльності.

Володимир Георгійович починав із локомотивного депо “Чернівці” Львівської залізниці на посаді інженера технічного відділу.
З 2009 року працював в ДП
“Чернівецький облавтодор” на посаді заступника начальника філії “Глибоцький райавтодор”, відтак був тут начальником.
З 2010 р. по 19 березня 2021 р. працював директором ТзОВ “Єврошляхбуд”. Наприкінці того ж місяця був призначений радником голови Чернівецької районної ради. Є депутатом Чернівецької районної ради.

Представляючи Володимира Мунтяна колективу тролейбусників, Ігор Крохмаль зауважив, що за останній час у ЧТУ було не мало зроблено. І роботи з поліпшення підприємства триватимуть. Зокрема, буде оновлено автопарк, будуть придбані нові тролейбуси.

Петро Лисак, директор департаменту транспорту та окремих питань комунального господарства зазначив, що вже найближчим часом буде відремонтовано дах майстерень ЧТУ, який потребував ремонту вже багато років.

Володим Мунтян, звертаючись до колективу, сказав, що підприємство працюватиме злагоджено і кожен працівник виконуватиме свою роботу так, як це було до цього.

Реклама

Залишити коментар