Викрали ексклюзивних фруктових дерев на понад 40 тисяч гривень: буковинцям повідомили про підозру

Протягом листопада цього року двоє жителів Чернівецької області викрадали саджанці ексклюзивних плодових дерев на території Дністровського району. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

До поліції звернулися жителі Хотина та села Анадоли і повідомили, що з їх земельних ділянок невідомі особи викрали саджанці ексклюзивних фруктових дерев.

Співробітники відділення поліції № 2 Дністровського районного відділу поліції здійснили низку оперативно-розшукових заходів та встановили, що до вчинення кримінальних правопорушень причетні двоє жителів Хотина.

Попередньо продумавши схему незаконного збагачення, 29-річний буковинець залучив до своєї протиправної діяльності свого 32-річного товариша. Правопорушники проникали на земельні ділянки у період відсутності їх господарів, викопували саджанці дерев, відтак – висаджували їх на власних городах.

Загальна сума завданих збитків становить понад 40 тисяч гривень. Слідчі поліції повідомили порушникам про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Реклама

Залишити коментар