За добу рятувальники загасили 6 пожеж: буковинці продовжують палити суху траву

Вчора, 22 жовтня, рятувальники 6 разів виїжджали на пожежі, які виникли через спалювання сухої трави. Так неконтрольоване загоряння було у Чернівецькому, Дністровському районах та місті Чернівці. Про це повідомляє управління ДСНС у Чернівецькій області.

Рятувальники 6 разів виїжджали на ліквідацію таких пожеж. У результаті вогонь знищив майже 16 га сухої трави.

Того ж дня у селі Банилів-Підгірний Сторожинецької ТГ Чернівецького району виникла пожежа в покинутому житловому будинку. За попередніми висновками фахівців, до загорання призвело необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Оскільки на території домогосподарства ніхто не проживав, пожежу помітили сусіди вже тоді, коли вогонь охопив площу 50 кв. м, та викликали рятувальників. Вогнеборці 12 державної пожежно-рятувальної частини міста Сторожинець спільно з місцевими пожежно-рятувальними підрозділами сіл Банилів-Підгірний та Давидівка ліквідували пожежу, врятувавши від знищення будинок. У результаті пожежі знищено меблі, частково покриття та перекриття будинку.

Окрім цих пожеж, у селі Костичани Ванчиковецької ТГ Чернівецького району горів комбайн. Оскільки площа пожежі була незначною, її ліквідував місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Костичани. Вогонь пошкодив механічне відділення комбайну. Інші пожежі було ліквідовано у місті Чернівці та селі Остриця Острицької ТГ Чернівецького району.

Реклама

Залишити коментар