Поліцейські зупинили “КАМАЗ”: буковинець незаконно перевозив деревину

Вчора, 21 вересня, у селі Валя Кузьмина поліцейські виявили місцевого жителя, який незаконно перевозив лісодеревину. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

За вказане правопорушення чинним законодавством передбачена відповідальність до трьох років позбавлення волі.

Працівники групи реагування патрульної поліції під час патрулювання території обслуговування в селі Валя Кузьмина Чернівецького району зупинили водія вантажівки “КАМАЗ”, який порушив Правила дорожнього руху.

Під час складання протоколу про адміністративне правопорушення поліцейські виявили в автомобілі лісодеревину. Дозвільних документів на її перевезення чоловік не мав

На місце події відразу ж прибула слідчо-оперативна група відділення поліції №4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції, яка задокументувала протиправну діяльність буковинця.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про накладення арешту на транспортний засіб та лісодеревину.

Реклама

Залишити коментар