Вночі демонтували незаконні кіоски під “Туристом”: підприємців завчасно повідомили про знесення

В ніч з 31 серпня на 1 вересня поблизу готелю “Турист” розпочали знесення незаконно розташовані на території МАФи. Підприємців про знесення повідомили завчасно. В окремих мафах виявили товар. Його та самі конструкції доправили на зберігання до ЧТУ.

Відомо, що 20 серпня 2021 року інспекція архібудконтролю міської ради зареєструвала початок підготовчих будівельних робіт на території “Туристу”. Власники землі, на якій розташований готель, отримали дозвіл на підготовку будівництва нового об’єкту.

Відтак, управління по контролю за благоустроєм надало припис на знесення кіосків, оскільки вони розміщені без дозвільних документів. Підприємців попередили про демонтаж у строк визначений законом.

І вже у ніч з 31 серпня на 1 вересня власники готелю “Турист” демонтували незаконні ятки. Знесення здійснили за власний рахунок. О пів на одинадцяту Віталій Колодрібський, очільник інспекції з благоустрою, повідомив, що демонтаж триває, на той момент на території були ще 23 МАФи.

Всі конструкції, які демонтували знаходяться на території ЧТУ: власники “Туристу” заключили договір з ЧТУ на зберігання майна.

Більше інформації дізнавайтесь у сьогоднішньому випуску “Теми дня” на телеканалі “ТВА”.

Реклама

Залишити коментар