В Україні стартує безкоштовна освітня програма для підприємців ІТ

У перше в Україні стартує секторальна освітня програма – Еxport evolution it, яка стане кроком до розвитку ІТ компаній на глобальному рівні: сформує розуміння, як експортувати системно та як отримувати більший прибуток за рахунок ефективної співпраці у форматі секторальних альянсів. Про це повідомляє Чернівецька ОДА.

Це можливість для менеджерів із розвитку бізнесу, експортних менеджерів та топ-менеджменту малих та середніх IT-компаній, які вже ведуть експортну діяльність та прагнуть досягти успіху, використовуючи підходи системного експорту, а також для тих, хто тільки планує вихід на зовнішні ринки.

Програма передбачає

  • 6 місяців дистанційного навчання;
  • 6 навчальних модулів;
  • 11 міжнародних експертів-менторів з Естонії, Великої Британії, Німеччини, Фінляндії;
  • 2 формати навчання: самостійний та з менторською підтримкою;
  • 200 учасників буде відібрано до участі: 150 – самостійне навчання та 50 – із ментором;
  • сертифікат міжнародного зразка;

Реєстрація триватиме до 5 вересня, 2021 (23:59) за посиланням: https://forms.gle/FgLNL4SpQiaUtoZAA

Export Evolution IT Program розроблена Фондом підтримки реформ в Україні, Інститутом маркетингу (Естонія) та Офісом з розвитку підприємництва та експорту за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”.

Реклама

  • Я власник невеликого на цей час бізнесу. Коли його започаткувала, я закінчила курси з маркетингу, щоб розібратися хоча б базово у методах просування сайту. Але користі з того було мало, бо конкретики під час лекцій було мало. Тому я, отримавши такий досвід, вирішила звернутися до спеціалістів з https://bizzzdev.com/. Що таке маркетинг для айті-компаній я зрозуміла дуже швидко, ще й у процесі роботи, розуміючи як трансформуються робочі процеси у компанії.

Залишити коментар