Пожежа у Чернівцях: через коротке замикання згорів гараж

У неділю, 22 серпня, рятувальники ДСНС загасили пожежу у Чернівцях: по вулиці Борівецькій загорівся гараж. Вогонь перекинувся на житловий будинок. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Чернівецькій області.

У Чернівцях по вул. Борівецькій сталася пожежа в житловому будинку зблокованому з гаражем. Загорання виникло в приміщенні гаражу внаслідок короткого замкнення електромережі, згодом полум’я перекинулось на кімнати житлового будинку. Швидкому поширенню вогню сприяло те, що обшивка гаражу була дерев’яною. Вогнеборці 3 державної пожежно-рятувальної частини м. Чернівці ліквідували пожежу на площі 100 кв.м. Вогонь знищив гараж та  автомобіль, який знаходився всередині.

Ще одна пожежа внаслідок короткого замкнення електромережі сталася 21 серпня в с. Ржавинці Юрковецької ТГ Чернівецького району. Загорання виникло у приміщенні прибудови до житлового будинку. Площа пожежі склала 100 кв.м. Пожежу помітили сусіди вже тоді, коли будівля була повністю охоплена вогнем та повідомили рятувальників. На місце події прибули вогнеборці 5 державної пожежно-рятувальної частини м. Заставна. Вогнем знищив прибудову до житлового будинку та речі домашнього вжитку.

Інші пожежі мали місце в Чернівецькому і Дністровському районах та були ліквідовані пожежно-рятувальними підрозділами.

Реклама

Залишити коментар