Яценюк: Особлива шана і вдячність нашим воїнам, які оберігають нашу Незалежність

Сьогодні, 24 серпня, Україна святкує 30-річницю Незалежності. Зі святом українців привітав Арсеній Яценюк, Прем’єр-міністр України 2014-2016 рр.

“З Днем Незалежності, вільна країно!Сердечно вітаю всіх, для кого сьогоднішній ювілей є особистим святом. Хто відчуває співпричетність до розбудови нашої держави“, — написав політик.

З подякою він звернувся до українських воїнів-захисників.

Особлива шана і вдячність нашим воїнам, героям-захисникам, які оберігають нашу Незалежність і нашу державу від російської навали”.

За його словами, ми вибороли свою перемогу і за 30 років пройшли важливий період становлення.

“Через 30 років Україна – вільна, у її мури розбиваються плани хижого “русского міра” заново відбудувати імперію на чолі з Москвою”

Також він додав, що українці бачать європейське майбутнє вільної держави і це один з найголовніших результатів 30-річного розвитку нашої країни, оскільки вказує на суспільну підтримку незворотності європейського курсу.

“Віримо у свій спільний дім – в свою Україну, бо, як писав Великий Кобзар, “у своїй хаті своя правда, і сила, і воля”. Щастя вам і вашим родинам! З Днем Незалежності, дорога Україна і дорогі українці! Слава Україні!”

Реклама

Залишити коментар