Обкрадав оселі чернівчан: 35-річному чоловіку обрали запобіжний захід

Жителю Прикарпаття, який підозрюється у вчиненні щонайменше шістьох крадіжок майна з приватних осель чернівчан, обрано запобіжний захід. Він перебуватиме під вартою за рішенням суду. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Розслідуючи серію крадіжок з осель жителів Чернівців, поліцейські здійснили під процесуальним керівництвом прокуратури низку слідчо-розшукових дій, за результатами яких встановили особу зловмисника, його місце перебування та спосіб вчинення злочинів.

Зокрема, співробітники УКР обласного управління НПУ з’ясували, що 35-річний житель Івано-Франківська приїхав до Чернівців, де винаймав квартиру.

До помешкань своїх жертв порушник проникав удень, поки господарів не було вдома, і викрадав гроші й коштовності. “Гастролер” уже неодноразово був судимий за скоєння аналогічних злочинів. Попередньо, під час перебування в Чернівцях прикарпатець вчинив 6 крадіжок майна з приватних осель.

За силової підтримки спецпризначенців “КОРД” оперативники карного розшуку ГУНП і слідчі Чернівецького районного управління поліції затримали правопорушника.

Поліцейські повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Також слідчі поліції звернулися до суду з клопотанням про обрання підозрюваному виняткового запобіжного заходу – “тримання під вартою”. Слідчий суддя підтримав клопотання органів досудового розслідування та взяв зловмисника під варту.

Наразі триває досудове розслідування, правоохоронці перевіряють порушника на причетність до інших аналогічних злочинів на території Чернівців.

Реклама

Залишити коментар