У лікарні помер другий українець, який постраждав у ДТП у Польщі

У польській лікарні помер другий українець, який постраждав унаслідок аварії мікроавтобуса та легкової автівки у Лодзькому воєводстві 24 липня.

Про це повідомив «Укрінформу» радник-посланник посольства України в Польщі Олег Куць.

Він розповів, що про смерть чоловіка вже повідомили його родичам. Тіло загиблого готуються відправити додому. Тож загальна кількість загиблих внаслідок аварії у Польщі зросла до 2 людей.

У лікарнях залишаються троє українців. Вони мають медичне страхування для тривалого лікування, зазначив Куць.

В МЗС України повідомили, що госпіталізовані українці почуваються краще, передає “Інтерфакс-Україна“. Усі вони — жителі Херсонської області.

Нагадаємо, 24 липня поблизу міста Радомсько, Лодзьке воєводство, сталася аварія мікроавтобуса та легкового автомобіля. Тоді постраждали 7 громадян України, яких доправили до лікарень у Лодзькому воєводстві. Згодом у лікарні померла одна людина, а ще двох виписали.

У посольстві України у Польщі розповідали, що на зустрічну смугу виїхав легковий автомобіль, водій якого був напідпитку.

За інформацією, отриманою від польської сторони, автівка зіткнулася з мікроавтобусом, в якому перебували 7 українців та двоє поляків. Постраждалі отримали травми різного ступеня важкості.

За даними посольства, у ДТП потрапили працівники, яких везли на роботу. Це був автобус, який організував працедавець.

Реклама

Залишити коментар