Буковинські прикордонники вночі зупинили автомобіль заповнений цигарками

Чергову партію сигарет затримали прикордонники на Буковині. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

У ході реалізації оперативної інформації від підрозділу внутрішньої та власної безпеки по Чернівецькому прикордонному загону, було затримано позашляховик із сигаретами.

Близько третьої ночі прикордонники зупинили заповнений тютюновими виробами автомобіль на ділянці відділу “Красноїльськ”. У салоні позашляховика водій перевозив пакунки дбайливо обгорнуті у чорний поліетилен.

Вміст ящиків виявився цілком прогнозованим – сигарети трьох марок. Усього правоохоронці нарахували 12750 пачок тютюнових виробів без марок акцизного збору.

Транспортний засіб, тютюнові вироби і водія доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення особи чоловіка стосовно нього будуть складені адміністративо-процесуальні матеріали.

За фактом виявлення безакцизних товарів на адресу ГУ ДФС у Чернівецькій області надіслано повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст.204 Кримінального кодексу України.

Заходи із затримання здійснили офіцери ВВБ по Чернівецькому загону спільно зі співробітників Департаменту стратегічних розслідувань у Чернівецькій області Нацполіції України за силової підтримки прикордонників відділу типу “С” Чернівецького загону.

Реклама

Залишити коментар