До МОН не надходило жодного заперечення щодо дисертації Киви – Шкарлет

Міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет заявив, що до МОН не надходило заперечень щодо наукової дисертації нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви. Про це він заявив у інтерв’ю виданню “Радіо Свобода“.

“Документи зайшли в Міністерство освіти на експертизу. Я точно впевнений, що фахівці міністерства і експертна рада зроблять фахову експертизу цієї дисертації. А далі будемо вирішувати на підставі фактів. Освіта поза політикою, поза прізвищами. Освіта – це перш за все професійність і спроможність захистити той рівень або ту кількість знань, необхідних для здобуття того чи іншого рівня…Жодного заперечення до Міносвіти взагалі не надійшло. І навіть сьогодні, коли справа по дисертації надійшла, ніяких фактів, нічого немає”, – зазначив Шкарлет.

Нагадаємо, 26 квітня 2021 року в державному Інституті підготовки кадрів держслужби зайнятості відбувався захист кандидатської дисертації Іллі Киви. Журналістів туди пускали не всіх, лише за списками. При цьому перевагу надавали представниками медведчуківських ЗМІ. Кива прийшов з охоронцями, яких назвав “аспірантами й студентами”, а представників ЗМІ обізвав лайливими словами.

Реклама

Залишити коментар