Привласнив непроданого товару більш як на 30 тисяч гривень: буковинцю повідомили про підозру

Працівник мав доступ до продукції фірми та виручки за товар. Його підозрюють у привласненні частину майна підприємства. За даними слідства такі дії завдали підприємству збитків більш, ніж на 30 тисяч гривень. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у Чернівецькій області.

Чоловіку загрожує до 4 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Під час досудового розслідування слідчі Вижницького районного відділу поліції зібрали докази причетності 46-річного жителя району до злочинної діяльності.

Зокрема, поліцейські з’ясували, що з жовтня до листопада 2020 року чоловік обіймав посаду торгового представника одного із комерційних підприємств. Правопорушник привласнював гроші, отримані за товар, а також нереалізовану продукцію. Таким чином упродовж цього часу зловмисник завдав роботодавцю більше 30 тисяч гривень збитків.

Слідчі поліції повідомили правопорушнику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. 

Реклама

Залишити коментар