Зберігали м’ясні та молочні вироби без холодильника: в продуктовому секторі “Калинки” виявили порушення

У Чернівцях інспектори Держпродспоживслужби виявили порушення на продовольчих секторах Калинівського ринку. Про це повідомила начальниця Головного управління Держпродспоживслужби в області Анжела Косован.

На території торгового сектору №4 здійснили моніторингову перевірку на предмет дотримання чинного харчового законодавства при реалізації готової продукції тваринного походження.

Інспектори встановили, що реалізація готових харчових продуктів (м’ясо – ковбасні вироби, сир твердий, масло солодковершкове, сметана тощо) здійснювалась без холодильних вітрин при температурі зовнішнього середовища +16ºС.

Також більша частина продукції була без відповідних супровідних документів. Через це спеціалісти державної лабораторії ветеринарно – санітарної експертизи № 7 не дозволили продаж продукції.

“Продукція вважається небезпечною і може бути джерелом виникнення гострих кишкових інфекцій”, – йдеться у повідомленні.

Водночас Косован зауважила, що в разі систематичних порушень чинного харчового законодавства в частині здійснення реалізації харчових продуктів, роботу сектору № 4 КПМТК “Калинівський ринок” припинять.

Реклама

Залишити коментар