Виставка в нових стінах: культурно-мистецький центр ім. Миколайчука оголосив конкурс до Великодня

Культурно-мистецький центр імені Івана Миколайчука з 29 березня по 27 квітня оголошує конкурс хендмейд виробів «Затишний Великдень». Взяти участь у конкурсі можуть народні майстри та всі охочі, які займаються ручною працею. Про це повідомляє Чернівецька міська рада.

Для участі в конкурсі потрібно виконати дві обов’язкові умови:

  1. на месенджер установи у Фейсбук вислати заявку в довільній формі з контактними даними, ім’ям та прізвищем, зазначеним віком і описом роботи, а також 2 світлини: своєї роботи й себе з роботою.
  2. на своїй сторінці у соцмережах викласти такі ж фото з хештегом #handmadzatyshniivelykden

Переможець глядацьких симпатій буде визначений за кількістю вподобань. А трійку лідерів оберуть журі. Роботи оцінюватимуть за такими критеріями: креативність, новизна, екологічність, поєднання європейських та національних традицій.

Найкращі роботи прийматимуться на виставку 27 квітня. За умови скасування карантинних обмежень, 30 квітня о 12:00 відкриється виставка робіт та відбудеться нагородження переможців.

Чернівчанам, які бажають створити роботу та не знають як, радять звертатися до фахівців Культурно-мистецького центру імені Івана Миколайчука. Контактна особа Світлана Новицька – тел. (099)7504595.

Реклама

Залишити коментар