Команда мера програє місто папєрєднікам, – Максим Бурбак

У ситуації з призначенням керівників та в.о. на посади у ключових сферах життєдіяльності Чернівців нема жодної логіки, окрім політичної доцільності і особистої відданості. Про це в ефірі програми «Постфактум» на телеканалі ТВА заявив народний депутат двох скликань Максим Бурбак

«Скажіть, будь ласка, де стратегія розвитку Водоканалу? Де стратегія розвитку МіськШЕПу, аеропорту, громадського транспорту? Де з цим можна ознайомитися? Нічого немає, – наголосив Максим Бурбак. – Але є внутрішня боротьба. І можу сказати, що команда Романа Клічука її програє з більш досвідченим і більш інформованим опонентом. Ми бачимо судові позови колишніх керівників до нинішньої мерії через звільнення, які вони виграють. Бо можу сказати, що за нинішнім кодексом законів про працю з 70-х років минулого століття людину звільнити неможливо і в суді вона поновиться, їй будуть платити за вимушений прогул. А що має робити новопризначений керівник підприємства, якщо він розуміє, що попередник повернеться через суд на посаду? Тут хоча б пересидіти, щоб потім не доганяли його.

 

Та так розвалиться уся господарка міста, – вважає політик. – Де ті результати аудитів? Де заяви правоохоронних органів, що за результатами аудитів порушено такі-то кримінальні провадження?»

 

«У ситуаціях щодо розподілу керівних посад, щодо розподілу земельних ділянок, щодо призначення своїх кумів на керівників департаментів земельних місцева влада дієва. У ситуаціях, які породжують конфлікти і які потім тривають у судах їх видно. А в ситуації, коли людям треба запропонувати вихід з відчаю – їх немає. Зараз відчаю дуже багато. У людей немає грошей і вже маємо кризу неплатежів за ком.послуги,» – наголосив Максим Бурбак.

 

«Чернівці програли за результатами місцевих виборів. Це вже очевидно, – висловив думку Максим Бурбак. – Але для місцевої влади ще не пізно виправити ситуацію. Залучайте громадське середовище для того, щоб зрушити з місця критичну ситуацію. Щоб відновити Чернівці бодай до рівня 2010-2011 року, відколи тут почала хазяйнувати зграя Продана-Михайлішина, потрібні тих же 10-11 років. А їх у нас немає. Місто занепадає. Кивати на попередників вже ніхто не дасть, бо половина з тих попередників вже сидять у вас у сесійній залі і ви з ними складаємо коаліцію», – зазначив політик.

Реклама

Залишити коментар