Нелегальний бізнес: буковинець продавав саморобну вогнепальну зброю

Поліцейські викрили міжрегіональний канал постачання зброї та боєприпасів на Дніпропетровщину. 21-річний житель Заставни налагодив збут власноруч виготовленої зброї через мережу Інтернет. Про це повідомляє пресслжуба національної поліції Дніпропетровскьої області.  

10 березня оперативники управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області спільно зі слідчими Синельниківського районного управління поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури із залученням полку поліції особливого призначення Чернівецької області провели санкціоновані судом обшуки у м. Заставна.

В помешканні правоохоронці виявили та вилучили три стартові пістолети з ознаками переробки, патрони, складові частини до зброї та приладдя для її переробки. Чоловік власноруч виготовлял та переробляв вогнепальну зброю та набої до неї. Після чого продавав зброю на власному веб-ресурсі. Правоохоронці встановили факт постачання зброї до Дніпропетровської області.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) .Наразі чоловік перебуває під домашнім арештом.

 

Реклама

Залишити коментар