90% мерів підтримують заборону концертів в Україні – Шмигаль

Згідно з опитуванням уряду щодо оптимальних карантинних заходів, майже 90% мерів підтримують повну заборону із проведення концертів в Україні. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає УНН.

“Думка регіонів для нас є важливою, саме тому ми провели опитування щодо оптимальних карантинних заходів. Такі опитування проводилися серед міських голів, а також серед очільників обласних державних адміністрацій. У свою чергу, міські голови використовували різноманітні інструменти, працювали ми з асоціативними структурами, які об’єднують міські ради й міські громади. Наприклад голови міст обласного значення та голови обласних державних адміністрацій мають спільні позиції щодо повної заборони або введення часткових обмежень стосовно діяльності святкових ярмарків. Майже 90% опитаних мерів підтримали повну заборону з проведення концертів”, – розповів Шмигаль.

За його словами, водночас встановлення новорічної ялинки з рядом обмежень для відвідування підтримують майже 60% представників органів місцевого самоврядування.

Реклама

Залишити коментар