Максим Бурбак розповів, за що насамперед візьметься “Партія Чернівчан” після виборів

Що відрізняє «Партію Чернівчан» від інших політичних сил, які борються за владу на Буковині? Те, що тільки ця політсила не займається популізмом, а має доведене на вчинках потужне прагнення розвивати Чернівецьку область, Чернівецький район та місто Чернівці. Про це в ефірі телеканалу ТВА повідомив кандидат у депутати Чернівецької обласної ради від «Партії Чернівчан» Максим Бурбак.

Він проаналізував передвиборчі програми інших політичних партій, і заявив про відсутність конкретики в них. «Чесно кажучи, води там більше, ніж в Пруті під час повені. Конкретики я не знайшов. Там лише загальні слова: «розробимо концепцію», «будемо акцентувати», «а того робити не будемо». А що конкретно для області ви будете робити з першого дня перебування у сесійній залі?», – сказав Максим Бурбак.

Натомість «Партія Чернівчан» пропонує своїм виборцям прозору та якісну політику, в пріоритеті якої стоїть «господарка» і наведення порядку в усіх важливих сферах на Буковині. «Ми в Чернівецькій обласній, Чернівецькій районній та Чернівецькій міській раді продовжуватимемо доопрацьовувати ті проекти, які ми починали у статусі нардепів, які свідомо гальмувалися «проданівською» більшістю в Чернівецькій міськраді, і які не впроваджувались через пасивність складу Чернівецької обласної ради, котра займалася політиканством, а не «господаркою», – сказав Бурбак.

Серед головних пріоритетів, які «Партія Чернівчан» декларує у своїй передвиборчій програмі – продовження ремонту доріг у регіоні. «Прикро, що деякі кандидати кажуть, що дороги не будувалися. Подивіться, будь ласка, на стару дорогу «Чернівці–Заставна». Зверніть увагу на трасу «Чернівці–Порубне» або на дорогу «Чернівці–Хотин» у межах Хотинського району. Гляньте на трасу від «Чотирьох корчмів» до Кельменців… Це нещиро – говорити, що дороги не робилися», – сказав кандидат у депутати. «Так, треба робити більше доріг, – продовжує Максим Бурбак. – Треба увагу зосереджувати не лише на дорогах державного значення і основних магістралях. А й на дорогах районного значення, між населеними пунктами. Гадаю, що треба продовжувати ремонт доріг у напрямку від Кельменців до Сокирян. Треба продовжувати ремонт у Заставнівському районі у напрямку до Чорного потіку. Варто з’єднати перехрестя Рингача через Новоселицький район з Мамалигою. І тоді цей регіон буде розвиватися. Адже Новоселицький район перейшов у Чернівецький, а Мамалига залишилася в Дністровському».

Реклама

Залишити коментар