На Буковині суд арештував чоловіка, причетного до умисного вбивства буковинки

Подія трапилася у с. Великий Кучурів. Під час конфлікту фігурант завдав численних ударів, повалив на землю та задушив матір своєї цивільної дружини. Буковинські поліціянти затримали зловмисника та вже повідомили йому про підозру в умисному вбивстві. Наразі підозрюваний перебуває під вартою, йому загрожує до пʼятнадцяти років увʼязнення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Для з’ясування обставин загибелі буковинки на місце події виїхали спеціалісти-криміналісти та слідчо-оперативна група відділення поліції №5 (Глибока) ЧРУП.

Правоохоронці встановили, що у ніч з 23 на 24 жовтня, неподалік місця проживання у с. Великий Кучурів між 49-річним чоловіком та 69-річною жінкою виникла суперечка. Відтак, під час конфлікту буковинець завдав матері своєї цивільної дружини низку ударів по різних частинах тіла, внаслідок яких жінка упала на землю. Після цього чоловік схопив її за шию та задушив. 

Щоб приховати злочин, фігурант притягнув тіло буковинки додому та поклав на ліжко.

Співробітники поліції вилучили з помешкання речові докази. Тіло загиблої направили на судово-медичну експертизу, згідно із результатами якої смерть буковинки настала внаслідок механічної асфіксії.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відділення поліції № 5 (Глибока) від процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 

За клопотанням поліціянтів суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар