У Мамаївцях поліціянти затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві сусіда

Наразі зловмисник перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

23 жовтня на спецлінію «102» від медиків надійшло повідомлення про те, що в селі Мамаївці у їх присутності помер 65-річний місцевий житель.

Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань та направили тіло чоловіка на судово-медичну експертизу. Згідно із результатами якої, причиною смерті стало проникаюче колото-різане ножове поранення грудної клітки з ушкодженням легені.

Під час проведення невідкладних оперативно-розшукових заходів працівники Управління карного розшуку, Слідчого управління ГУНП спільно із колегами відділення поліції № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького РУП встановили, що до нанесення тілесних ушкоджень буковинцю причетний 52-річний односелець.

У день вбивства загиблий прийшов до товариша в гості. Чоловіки вживали спиртні напої і посварилися. В ході словесної суперечки господар завдав декілька ударів ножем гостю у спину.

На Буковині поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві сусіда

Поліціянти провели обшук за місцем проживання фігуранта, де вилучили одяг та ніж зі слідами крові, а також інші речі, які скерували на експертизу.

Слідчі поліції затримали правопорушника в процесуальному порядку та за наявності достатньої кількості зібраних доказів, під процесуальним керівництвом Кіцманського відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили йому про підозру в умисному вбивстві. Крім цього, за клопотанням правоохоронців, підозрюваний на період проведення слідства перебуватиме під вартою.

Згідно із ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України за скоєне буковинцю загрожує до 15 років позбавлення волі.

Реклама

Залишити коментар