Дізнавачі поліції викрили жителя Чернівців, підозрюваного у незаконному зберіганні наркотиків

Поліцейські задокументували протиправні дії 37-річного жителя, який незаконно придбав і зберігав психотропну речовину без мети збуту. Наразі дізнавачі поліції повідомили фігуранту про підозру. Відповідно до чинного законодавства, йому загрожує до п’яти років обмеження волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

11 жовтня цього року співробітники поліції на одній із вулиць обласного центру зупинили чоловіка, який вів себе підозріло, для перевірки документів. Під час здійснення поліцейських заходів у фігуранта виявили поліетиленовий пакет із речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

Слідчо-оперативна група Чернівецького райуправління поліції задокументувала протиправні дії чоловіка та вилучила речові докази.

Правоохоронці направили порошкоподібну речовину до Чернівецького НДЕКЦ МВС України для проведення відповідних експертиз, результати яких засвідчили, що у складі вилучених речовин міститься PVP, обіг якої обмежено в Україні.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар