Детективи БЕБ викрили буковинку, яка зберігала та продавала фальсифіковані сигарети

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області викрили буковинку, яка зберігала та продавала фальсифіковані сигарети.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Слідство встановило, що 44-річна громадянка організувала незаконне зберігання та збут контрафактних тютюнових виробів. До протиправної діяльності організаторка залучила рідного брата та знайомого. Жінка зберігала фальсифікат у приватному будинку. Її спільники відповідали за транспортування та збут продукції на Калинівському ринку в Чернівцях.

За результатами обшуків у місцях зберігання та збуту контрафактного товару детективи БЕБ спільно зі співробітниками Управління СБУ в Чернівецькій області вилучили 10 тис. пачок фальсифікату. Орієнтовна вартість вилученої підакцизної продукції становить 800 тис. грн.

Крім того, конфісковано транспортний засіб, яким фігуранти транспортували контрафактні сигарети.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 199, ч. 1 ст. 204 КК України триває.

Оперативний супровід здійснюють працівники Управління СБУ в Чернівецькій області. Процесуальне керівництво – Чернівецька обласна прокуратура.

Реклама

Залишити коментар