За минулу добу на Буковині рятувальники ліквідували 7 пожеж

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Зранку 20 жовтня в місті Чернівці на вулиці Золочівська виникла пожежа в господарській будівлі. Пожежу помітили власники та зателефонували на спецлінію 101.

На місце події прибув черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 80 кв.м. 

Вогонь знищив речі господарського вжитку, перекриття та покриття будівлі. Надзвичайникам вдалося врятувати сусідню господарську будівлю. За попередніми висновками фахівців причиною пожежі є необережне поводження з вогнем.

Того ж дня в селі Магала Магальської територіальної громади Чернівецького району виникла пожежа на сміттєзвалищі, про це Службу порятунку місцеві мешканці.

На місце події прибули рятувальники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевий пожежний підрозділ села Магала. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 300 кв.м.

Ще 2 пожежі зареєстровані в Чернівецькому районі, було ліквідовано державними пожежно-рятувальними підрозділами, там горіли житловий будинок та господарська будівля.

Причини даних пожеж встановлюють фахівці.

20 жовтня в місті Чернівці виникло загоряння автомобіля в гаражі. Пожежу помітили сусіди та викликали рятувальників.

На місце події прибув черговий караул 3-ї державної пожежно-рятувальної частини та ліквідував пожежу на площі 3 кв.м. Вогонь знищив моторний відсік автомобіля.

За попередніми висновками фахівців причиною пожежі є коротке замкнення електромережі автомобіля.

Ввечері, того ж дня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про загоряння двох автомобілів (Mercedes Sprinter, Nissan Leaf) в місті Чернівці.

Автомобіль Mercedes Sprinter покотився вниз, через загоряння моторного відсіку та врізався в автомобіль Nissan Leaf.

На місце виклику прибули рятувальники 15-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 15 кв.м.

Вогонь повністю знищив два автомобілі.

Причина пожежі — коротке замкнення електромережі.

Реклама

Залишити коментар