Чернівецькі поліцейські розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди з потерпілою

ДТП трапилась учора, 19 жовтня, по вулиці Героїв Майдану у Чернівцях. Унаслідок зіткнення двох транспортних засобів тілесні ушкодження отримала пасажирка одного з автомобілів. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Отримавши повідомлення про аварію з потерпілою, для з’ясування обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та патрульні поліцейські. Попередньо правоохоронці встановили, що 24-річний місцевий житель, керуючи автомобілем “Opel Astra”, здійснюючи маневр повороту, допустив зіткнення з авто “Mercedes-Benz”, під керуванням 26-річного чернівчанина.

Унаслідок аварії 19-річна пасажирка автомобіля “Opel Astra”, отримала численні тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілу до лікарні.

Відомості про автопригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар