Поліціянти викрили чоловіка, підозрюваного у крадіжці майже 74 тисячі гривень з банківського рахунку чернівчанки

Житель Чернівецького району, маючи в користуванні чужу сім-картку, отримав доступ до онлайн-банкінгу її власниці та знімав з карткового рахунку жінки гроші. Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у таємному викраденні чужого майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Проводячи досудове розслідування, співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили, що 15 серпня цього року 24-річний буковинець заволодів сім-картою 31-річної жительки обласного центру, яку жінка загубила під час поїздки в автомобілі чоловіка. Надалі, зловмисник, авторизував сімку та отримав доступ до онлайн-банкінгу чернівчанки.

Упродовж декількох днів, маючи доступ до карткового рахунку жінки, буковинець знімав гроші з рахунку та розраховувався чужими коштами за товари і послуги. Таким чином, чоловік викрав майже 74 тисячі гривень з банківського рахунку чернівчанки.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар