На Буковині судитимуть винуватця дорожньо-транспортної пригоди зі смертельним наслідком

Співробітники поліції зібрали беззаперечні докази порушення Правил дорожнього руху водієм автомобіля “Audi А6”, який нагадаємо: 22 липня цього року в селі Чудей допустив перекидання автівки та зіткнення з будинком. Внаслідок аварії 54-річна жінка отримала травми несумісні з життям, а 17-річний пасажир отримав тяжкі тілесні ушкодження. Порушнику загрожує позбавлення волі терміном від п’яти до десяти років. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час проведення досудового розслідування співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СВ Чернівецького РУП встановили, що вранці 22 липня, 17-річний житель села Їжівці, керуючи автомобілем “Audi А6”, рухаючись вулицею М. Емінеску в селі Чудей, перевищив допустиму швидкість, не врахував дорожньої обстановки, виїхав за межі проїжджої частини дороги та допустив перекидання транспортного засобу з подальшим зіткненням з будинком.

Крім цього, правоохоронці з’ясували, що хлопець керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 54-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди, а 17-річний хлопець отримав травми, які згідно висновку експертизи відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар