Загиблих Героїв з Буковини відзначено високими державними нагородами

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Ігор Бринзанський із села Оселівка Лівенецької громади, молодший сержант Збройних Сил України, посмертно нагороджений орденом “За мужність” І ступеня. В Указі Президента України від 14 жовтня 2024 року № 701/2024 зазначено, що військовий виявив особисту мужність і самовідданість у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Загиблий захисник — повний кавалер ордена “За мужність”. У 2022 році за особисту мужність і самовідданість його було відзначено орденами “За мужність” ІІ та ІІІ ступенів. Він загинув у Донецькій області 5 червня 2022 року.

Максим Гуйван із села Ленківці Кельменецької громади посмертно нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня. Військовий загинув 3 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання у місті Торецьк Бахмутського району Донецької області.

В Указі Президента України від 14 жовтня 2024 року № 701/2024 зазначено, що захисника нагороджено за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Вічна шана та пам’ять Героям…

Реклама

Залишити коментар