За клопотанням слідчих поліції Буковини, суд арештував місцевого наркозбувача

Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Чернівецькій області спільно з працівниками Чернівецького РУП викрили протиправну діяльність 36-річного жителя обласного центру. Чоловік займався розповсюдженням амфетаміну на території міста. Правоохоронці вже повідомили фігуранту про підозру у вчиненні наркозлочинів. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Проводячи досудове розслідування, співробітники поліції задокументували декілька фактів збуту жителем міста Чернівці згортків із порошкоподібною речовиною рожевого кольору, схожою на наркотики.

Правоохоронці затримали чернівчанина в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, під час чергової реалізації наркотичної речовини.

Поліціянти вилучили заборонені речовини та направили для проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Відповідно до висновків експерта надані на дослідження речовини, містять у своєму складі психотропну речовину – амфетамін, обіг якого обмежено в Україні.

за клопотанням слідчих поліції буковини, суд арештував місцевого наркозбувача

Слідчі Чернівецького райуправління поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 і 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, тобто у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів. Крім цього, суд задовольнив клопотання правоохоронців та обрав фігуранту запобіжний захід – тримання під вартою.

За вчинене зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво здійснює Чернівецька окружна прокуратура.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар