У Малому Кучурові поліціянти затримали жінку, яка ножем поранила чоловіка

Наразі слідчі поліції вже повідомили фігурантці про підозру та готують клопотання до суду про обрання їй запобіжного заходу. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

14 жовтня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від лікарів, про те, що до них із ножовими пораненнями госпіталізований 39-річний житель села Малий Кучурів.

Для з’ясування всіх обставин, на місце події виїхали співробітники відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції. Поліціянти попередньо встановили, що за місце проживання, між подружжям виникла словесна суперечка. У ході конфлікту 36-річна жінка взяла кухонний ніж і нанесла своєму 39-річному чоловіку декілька ударів у грудну клітку.

Медики госпіталізували потерпілого до лікарні з проникаючими ножовими пораненнями.

Правоохоронці затримали буковинку в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Заставнівського відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманій про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального Кодексу України.

Поліціянти готують клопотання до суду про обрання жінці запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар