У Чернівцях два дні не буде води через складні технічні роботи

Для можливості перепідключень по міжнародному проєкту по оновленню водопровідних мереж міста та водогону “Дністер-Чернівці”, з середи 16 жовтня по пʼятницю 18 жовтня заплановані масштабні роботи по заміні обладнання одразу на трьох важливих локаціях. Будуть задіяні пʼять бригад, три – від КП “Чернівціводоканал”, дві – від підрядних організацій.

Про це повідомляє КП “Чернівціводоканал”.

Заплановано замінити засувки та частину трубопроводів на резервуарах чистої води, що згодом дозволить виконувати роботи по перепідключенню нових сегментів водогону, заміненого та встановленого в рамках реалізації міжнародного проєкту. Без виконання даних робіт це зробити неможливо.

“Попередньо складений графік може коригуватися безпосередньо під час виконання робіт, які є технічно та організаційно складними. Ми довго готувались до того, щоб нам вдалось синхронізувати роботи з підрядниками (паралельно будуть проводитись роботи на магістральному водогоні та водоочисній станції).

Водопостачання міста буде обмежене з середи, 16 жовтня, починаючи з 10 години ранку. Ми розраховуємо, що буде можливість подати воду в місто в цей же день з 20 до 22 години вечора, але про всяк випадок попереджаємо: можуть бути зміни. З урахуванням часу, необхідного для наповнення водогону та резервуарів чистої води, плануємо повністю відновити водопостачання у пʼятницю, 18.10 з 7 ранку”, – йдеться в повідомленні.

Водопостачання мікрорайонів Садгора, Клокучка, Калічанка, Магалянська, Кишинівська, Січових стрільців та прилеглих будуть здійснено у звичному режимі.

“Памʼятайте, що вода – не електроенергія, мережі заповнюються поступово, тиск відновлюється повільно. Якщо під час попередніх відключень у вашій оселі вода зʼявлялась протягом двох-трьох годин від оголошеного часу, зробіть запас до пʼятниці. В середу ввечері зробимо все можливе, щоб подати воду з 20 до 22, але можуть бути зміни”, – уточнюють комунальники.

Реклама

Залишити коментар