На Буковині суд оголосив вирок чоловікам, які напали із сокирою на працівників ТЦК

Путильський районний суд Чернівецької області засудив до понад 3 років ув’язнення двох чоловіків, які на початку березня спершу наїхали машиною на працівників місцевого територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП), а потім напали на них із сокирою.

Про це йдеться в ухвалі суду від 26 вересня, передає «Суспільне. Чернівці».

Так, обидва чоловіки, що є братами, визнали свою провину, але лише за одним обвинуваченням — у хуліганстві. Один із них пояснив, що наїзд на працівника ТЦК, які стояли біля тамтешнього контрольно-пропускного пункту, вчинив через несправне гальмо, але потім він повернувся на місце наїзду, щоб побачити, кого саме він зачепив.

Також обвинувачений заявив, що працівники військкомату незаконно стояли на КПП та самі спровокували конфлікт. А напад із сокирою підозрюваний пояснив своєю злістю на працівників ТЦК через зниклого на фронті сина.

Водночас один із потерпілих працівників ТЦК розповів у суді, що коли він перебував з колегами на посту, то до них під’їхав 43-річний буковинець і з погрозами вимагав покинути пост, а після цього поїхав до сусіднього села. За кілька хвилин на коні під’їхав його брат із сокирою на плечі та запитував про причини суперечки. У цей час потерпілий побачив авто, яке на швидкості їхало в його напрямку. Чоловік встиг відскочити в сторону, але травмував ногу й таз.

Урешті, 43-річного жителя Буковини засудили до 3 років та 6 місяців ув’язнення, а 28-річного — до 3 років та 3 місяців за ґратами.

Реклама

Залишити коментар